Onze diensten

Met onze bedrijfskundige blik lossen we ieder organisatie en HR-vraagstuk efficiënt en doeltreffend op.

Of je nu groeit of te maken hebt met krimp, de oplossing ligt vaak buiten bestaande manieren van werken. Met onze bedrijfskundige blik, onconventionele aanpak en originele oplossingen helpen we jou en jouw mensen de juiste stappen te zetten.

 

Advies
Buiten de bekende kaders vinden wij met onze bedrijfskundige blik altijd de best passende oplossing voor ieder organisatie HR-vraagstuk.

Programma’s & oplossingen
Met onze onconventionele aanpak en originele oplossingen helpen we jou en jouw mensen de juiste stappen te zetten.

Trainingen en workshops
In een veilige setting dagen we jou en jouw medewerkers uit om stappen buiten de comfortzone te zetten.

Dit zeggen tevreden klanten:

Gieni is een oprecht persoon en een resultaatgerichte professional. Met haar positief kritische houding weet ze exact in te spelen op de vragen en behoefte van een opdrachtgever. Ze is in staat om de belangen van alle betrokkenen goed in acht te nemen en ze handelt altijd vanuit het algehele bedrijfsbelang.

Gieni heeft mij en Moekotte uitstekend geholpen bij de uitbreiding van de sales afdeling. We bezitten momenteel over meer slagkracht richting de markt en hebben meer structuur binnen de afdeling gerealiseerd, waardoor we efficiënter kunnen werken.

Andre Edelenbos, Moekotte

Binnen onze organisatie van Sterk Techniek Onderwijs is samenwerken op basis van kernwaarden van groot belang. Gieni heeft met het bedrijvencultuurspel ervoor gezorgd dat we op een vrije manier de kernwaarden hebben kunnen beleven. Hierdoor hebben we een veel beter beeld gekregen hoe de kernwaarden in onze organisatie tot bloei komen. Daardoor is er een hechtere onderlinge band ontstaan. Groet Patric.

Patric, Sterk Techniek Onderwijs

Neem contact op

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet stel hem hier!