Oplossingen

Met onze onconventionele aanpak, originele programma’s en concrete oplossingen helpen we ondernemers, directeuren en hun mensen de juiste stappen te zetten.

Programma’s & oplossingen

Zoek jij naar manieren om jouw mensen te motiveren tot een optimale bijdrage aan de organisatiedoelen? Dan bedenken wij graag originele programma’s en oplossingen op maat voor jouw organisatie.

Gedragsverandering begint met beleving. In al onze programma’s ervaren mensen hoe het is om net even anders te kijken, te denken en te doen. Alleen dan stappen medewerkers buiten hun comfortzone. De manier waarop we aan de slag gaan, is altijd afgestemd op de organisatiecultuur. Daarom maken wij al onze programma’s en oplossingen op maat.

Programma’s
Onze programma’s stimuleren een duurzame betrokkenheid bij jouw organisatie.

Introductie
Met onze originele aanpak zorgen wij voor de juiste beleving van jouw organisatie zodat nieuwe mensen zich vanaf dag 1 welkom en betrokken voelen.

Binden en boeien
Betrokken mensen zijn vitaler, productiever en gelukkiger in hun werk. Op basis van gesprekken met jou en jouw mensen creëren we een programma, waarmee we collega’s binden en boeien.

Ontwikkelingsprogramma’s
Reflecteren op je eigen ontwikkeling motiveert mensen in hun werk. Na een analyse van de behoeften stellen we ontwikkelingsprogramma’s op. Vervolgens dagen wij de medewerkers uit om buiten hun comfortzone te kijken én stappen te zetten.

Begeleiding naar ander werk
Zit jouw organisatie in zwaar weer en is het noodzakelijk om afscheid te nemen van mensen? Wij bieden ondersteuning aan jouw mensen én de organisatie.

Oplossingen
Onze originele oplossingen creëren in korte tijd de juiste beweging.

Voor welke uitdaging zoek jij een medewerker?
Welke kennis, vaardigheden en competenties heb je nu écht nodig? Tijdens een gesprek waarin we de knelpunten analyseren, ontdekken we welke oplossing het beste past. Vaak leidt zo’n analyse tot een ander functieprofiel dan je vooraf had bedacht.

Hoe vind ik de juiste man of vrouw?
Werven van de juiste man of vrouw vraagt om onconventionele oplossingen. Wij pakken de werving volledig voor je op.

Bedrijfscultuurspel
Met ons bedrijfscultuurspel voelen én beleven jouw mensen de kernwaarden van jouw organisatie. Samen vertalen we de kernwaarden naar concreet gedrag.

Wat wordt de volgende stap?
Laat mensen zien wat de volgende stap in hun loopbaan kan worden. Zo stimuleer je ontwikkeling binnen jouw organisatie. Samen maken we de doorstroommogelijkheden visueel en vertalen die naar een concreet stappenplan. Afgestemd op de aanwezige ontwikkelbehoeften en talenten.

Dit zeggen tevreden klanten:

Gieni is een oprecht persoon en een resultaatgerichte professional. Met haar positief kritische houding weet ze exact in te spelen op de vragen en behoefte van een opdrachtgever. Ze is in staat om de belangen van alle betrokkenen goed in acht te nemen en ze handelt altijd vanuit het algehele bedrijfsbelang.

Gieni heeft mij en Moekotte uitstekend geholpen bij de uitbreiding van de sales afdeling. We bezitten momenteel over meer slagkracht richting de markt en hebben meer structuur binnen de afdeling gerealiseerd, waardoor we efficiënter kunnen werken.

Andre Edelenbos, Moekotte

Binnen onze organisatie van Sterk Techniek Onderwijs is samenwerken op basis van kernwaarden van groot belang. Gieni heeft met het bedrijvencultuurspel ervoor gezorgd dat we op een vrije manier de kernwaarden hebben kunnen beleven. Hierdoor hebben we een veel beter beeld gekregen hoe de kernwaarden in onze organisatie tot bloei komen. Daardoor is er een hechtere onderlinge band ontstaan. Groet Patric.

Patric, Sterk Techniek Onderwijs

Neem contact op

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet stel hem hier!