Workshops & Trainingen

In een veilige setting dagen we mensen uit om stappen buiten de comfortzone te zetten. 

Workshops & trainingen

Aandacht voor de ontwikkeling van organisatie en mensen is investeren in een succesvolle toekomst. Tijdens onze workshops en trainingen dagen we iedereen uit om stappen buiten de comfortzone te zetten.

Jouw leidinggevenden

Leren selecteren

We zoeken vaak het schaap met vijf poten en dat blijkt lastiger dan gedacht. Hoe leer je de juiste man of vrouw selecteren voor een functie binnen jouw organisatie? Deze training van een dagdeel is bedoeld voor mensen zonder HR-achtergrond.

Gesprekstechnieken

Hoe voer ik het juiste ontwikkelingsgesprek met mijn mensen? In een dagdeel leer je alles over talenten en drijfveren van mensen, over energiegevers en -vreters en hoe je die kunt verbinden aan de belangen en behoeften van jouw organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Ken je unieke persoonlijkheid

Heb jij oog voor mensen of loop jij graag voor de troepen uit? Of ben jij misschien een pietje-precies? Wat zijn nou precies jouw kwaliteiten? Zonder in containerbegrippen te vervallen, omschrijven we samen jouw unieke persoonlijkheid. Zodat jij exact weet wat jij te bieden hebt.

Regisseur van je loopbaan

Regisseur worden van je loopbaan, begint met weten wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt. Hierdoor krijg je inzicht in welke kwaliteiten jij nog verder kunt én wilt ontwikkelen. Samen maken we een concreet plan van aanpak. Heb je scholing nodig of kun jij competenties uitbouwen in de functie die je hebt? Antwoorden op deze vragen zorgen dat je stevig uit de verf komt in kennismakings- en sollicitatiegesprekken. Maar ook in evaluatiegesprekken kom je snel to the point.

Persoonlijke coaching

Wil jij liever 1 op 1 aan de slag met jouw vragen? Of het nu gaat om keuzes in opleiding of loopbaan, welke werkgever goed bij jou past of andere vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Wij bieden jou graag persoonlijke coaching op maat. Dat begint altijd met een kennismakingsgesprek. Als de klik er is, dan boeken we samen resultaten.

Dit zeggen tevreden klanten:

Binnen onze organisatie van Sterk Techniek Onderwijs is samenwerken op basis van kernwaarden van groot belang. Gieni heeft met het bedrijvencultuurspel ervoor gezorgd dat we op een vrije manier de kernwaarden hebben kunnen beleven. Hierdoor hebben we een veel beter beeld gekregen hoe de kernwaarden in onze organisatie tot bloei komen. Daardoor is er een hechtere onderlinge band ontstaan. Groet Patric.

Patric, Sterk Techniek Onderwijs

Gieni is een oprecht persoon en een resultaatgerichte professional. Met haar positief kritische houding weet ze exact in te spelen op de vragen en behoefte van een opdrachtgever. Ze is in staat om de belangen van alle betrokkenen goed in acht te nemen en ze handelt altijd vanuit het algehele bedrijfsbelang.

Gieni heeft mij en Moekotte uitstekend geholpen bij de uitbreiding van de sales afdeling. We bezitten momenteel over meer slagkracht richting de markt en hebben meer structuur binnen de afdeling gerealiseerd, waardoor we efficiënter kunnen werken.

Andre Edelenbos, Moekotte

Neem contact op

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet stel hem hier!