Over ons

Met onze frisse blik kijken wij buiten jouw kaders.
Daar vinden we gegarandeerd de beste oplossingen.

Waarom doen wat we altijd al deden, als we buiten de bestaande kaders veel meer bereiken? Of een organisatie nu groeit of te maken heeft met krimp, de oplossing ligt vaak buiten bestaande manieren van werken. Maar waar dan precies?

Grensverleggend

Laat ik eerst iets over mezelf vertellen. In 2012 startte ik Nivo, grensverleggend in ontwikkeling van mens en organisatie. Daar ging een lange en gevarieerde loopbaan aan vooraf. Begonnen als directiesecretaresse, maakte ik de overstap naar HR-advies om uiteindelijk een reorganisatie te leiden van een Nederlands bedrijf dat internationaal nieuwe vestigingen opende.

Mijn studies koos ik op basis van de kansen die zich voordeden gedurende mijn loopbaan. Ik ging aan de slag en vervolgens volgde ik een opleiding (waaronder personeelsmanagement en bedrijfskunde aan TSM Business School). Ik ben het levende bewijs dat je met een gezonde dosis lef, een sterke intuïtie en creatief denken constant je grenzen kunt verleggen en resultaten kunt boeken.

Onconventionele aanpak
En dat is waar Nivo voor staat. Met onze onconventionele aanpak, bedrijfskundige blik en originele oplossingen helpen we ondernemers, directeuren en hun mensen de juiste stappen te zetten. Dat doen we op een pragmatische en intuïtieve manier, passend bij de cultuur van de organisatie. Geen ellenlange sessies en trajecten, maar groeien door doen.

  • Nivo. Grensverleggend in ontwikkeling van mens en organisatie.

Meer weten over onze concrete producten en diensten?

Dit zeggen tevreden klanten:

You we’re very professional and quick. We will recommend your services to our friends.

Andy Jones, My Business

We had floods in our town and we lost our electricity. You and your team got us back up and running in no time. Thanks Avada!

Cary Watson, Donna Muffet

Thank you for your very professional and promt response. I wish I had found you before I spent money on a competitors theme.

Lucy Smith, Big Media Co

Neem contact op

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet stel hem hier!